Light In The Box

Hänglåsen du hittar hos Lightinthebox är lite mer åt ”high-tech”-varianten. Det innebär att låsen till exempel öppnas med ditt fingeravtryck eller med lösenord i många fall. Följ nedan länk för att komma till utbudet:

Hänglås hos Lightinthebox

Lightinthebox är ett gränsöverskridande e-handelsföretag som levererar produkter direkt från tillverkare till kunder runt om i världen. Man erbjuder kunder ett bekvämt sätt att handla ett brett urval av produkter till attraktiva priser via www.lightinthebox.com, www.ezbuy.com samt andra webbplatser och mobilapplikationer, som finns tillgängliga på 25 stora språk och i över 140 länder och regioner. Genom att erbjuda en mängd olika produkter till överkomliga priser hoppas man kunna skapa en bättre livsstil för människor som bor i dessa länder och regioner.

Man riktar in sig mot produkter som kan erbjuda kunderna ett bättre val samt besparingar, till exempel snabbmode och produkter för hemmet. Det finns också ett brett utbud av andra produkter i andra produktkategorier för allmänna varor, liksom högkvalitativa, skräddarsydda klänningar och brudklänningar.

Man betjänar kunder globalt utan att medföra kostnader och komplexitet för att etablera en traditionell multinationell detaljhandelsinfrastruktur. De stora marknaderna för företaget är Europa och Nordamerika. Vad gäller marknadsföring använder man globala plattformar på nätet som Google och Facebook för att nå kunder, och man accepterar betalningar via alla större kreditkort och elektroniska betalningsplattformar som PayPal, WorldPay och Global Collect. Leveranserna av varorna görs både genom lokala alternativ samt genom stora internationella kurirer, inklusive DHL, UPS och EMS.